Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Roberto Chong, propietario del restaurant La Vila de Puigpunyent, ens ofereix un espai per gaudir de la bona cuina i d’un bon servei. Tota la seva experiència com a director de dos restaurants a París l’ha aplicada al restaurant La Vila. Fruit d’això és la carta variada i la bona atenció al client que ens ofereix.

Hi podem trobar plats de cuina mallorquina (tombet, frit, xot al forn),  pizzes (com la mallorquina o la 4 estacions), nuggets (fets per ells mateixos), ensalades i… el seu plat estrella: la mitjana de bou d’1 kilo (per a 2 persones) amb denominació d’origen certificada de Galícia. I cada cap de setmana, peix fresc.

De postres, no ho dubteu, el tiramisú, el pastís de formatge amb nabius i la crème brûlée unes postres franceses que recorda la crema catalana.

 

View larger map