Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch, Amerikanisches Englisch und Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird in der Standard-Sprache dieser Website angezeigt. Sie können einen Link anklicken, um zu einer anderen verfügbaren Sprache zu wechseln.

Fundat el 1927, el Restaurant Miramar del Port d’Andratx és un dels més emblemàtics de la zona. Actualment, l’italià Giuliano di Matteo és el responsable de la bona gastronomia que es prepara en aquest establiment.

Hi trobareu autèntiques delícies de la cuina mediterrània servides atentament pels cambrers. Algunes de les seves especialitats son el tartar de tonyina, cranc amb alvocat, els fetuccine aromatitzats amb sàlvia acompanyats de llamàntol i salsa de tomatigues de cirerol, el carré de xot amb herbes (acompanyat de caremel líquid de te de menta i regalim), a més del llobarro a la sal o la cuixa de xot al forn, segons l’estil mallorquí. També hi fan paelles (mixta, negra) i postres com el pastís de formatge.

En definitiva, plats saborosos per compartir en bona companyia just davant la mar d’Andratx.

View larger map