//

Sa Pobla prepara la desena edició de la Fira de l’Arròs Pobler amb un gran programa

Entre les activitats hi ha les jornades gastronòmiques Menjar bé a sa Pobla

Sa Pobla no deixa mai de sorprendre gratament. Com és habitual el mes de novembre, l’arròs serà el protagonista d’una fira que està emmarcada amb un programa ben interessant d’activitats, que varen començar el 15 de novembre, com ara la Trobada de Xeremiers i la Fira de Lutiers (que enguany ha retut homenatge a Antoni Torrens com a dinamitzador cultural), com també altres activitats culturals i creatives.

Podeu consultar el programa de la Fira de l’Arròs Pobler 2025 aquí.

Una cita imprescindible

Els dies 29 i 30 de novembre, se celebrarà la desena edició de la Fira de l’Arròs PoblerBiel Ferragut, batle de sa Pobla, i Magdalena de la Fuente, regidora de Fires, Comerç, Indústria i Mercat, us conviden a viure-la de prop i a gaudir-la.

D’entre les activitats destacades, cal destacar la del 29 de novembre, al matí: De 10 a 13 hores es farà un itinerari guiat a peu del Parc Natural de l’Albufera, titulat Aigua, arròs i marjal. El punt de trobada és la Torre d’es Forcadet (Desviament Ctra. des Murterar Ma-3433 – Pont de ferro de Can Blau). Les inscripcions es poden fer al 609 602 239 (de 9 a 15 h).

El mateix dia 29 de novembre, a les 17 hores, s’inaugurarà la fira i el recinte s’obrirà al públic. Hi podreu trobar una vintena d’expositors que oferiran sobretot producte local com ara embotit, formatge, oli, bunyols, productes coents, vi, vermut, confitura, sala, panades, espinagades, pa, coques i un llarg etcètera. També hi participaran floristes i artesans. A més, fent honor a la fira, els Escoltes de l’AEG Sa Marjal, tindran a la venda bosses de 1 quilo d’arròs pobler i, enguany l’Ajuntament de Sa Pobla, retrà homenatge a les Dones Marjaleres.

Dia 30 de novembre, la Fira continuarà oberta amb un bon grapat de propostes complementàries. A més a més, a partir de les 9.30 hores, a la Plaça Major, Biel Serra Comas, Pepis, elaboraràun arròs brut pobler. Es podrà degustar devers les 13 hores. El plat es vendrà a 2 euros, que es destinaran a l’Associació Es Grif. La venda de tiquets es farà a l’Ajuntament a partir del 17 de novembre i el mateix dia 30 a la plaça Major, abans de la degustació.

Menjar bé a sa Pobla

Les propostes en el marc de la Fira de l’Arròs Pobler també inclouen les jornades gastronòmiques Menjar bé a sa Pobla.

Els restaurants que hi participen i els plats que ofereixen són els següents:

El Pulpo Loco
Plaça Constitució, 4 · 634 801 752
• Paella de sípia i marisc
• Paella mixta
• Bacallà amb ceba i pebres vermells

Restaurant Plaça Vuit
Plaça Major, 8 · 971 544 400
• Risotto amb gorgonzola, nous i pera

Bar Sa Placeta
Carrer Dr. Gómez Ulla, 2 · 971 540 538
Dissabte 29 per sopar, prèvia reserva. Preu: 22 €
Entrant: Croquetes de porcella amb poma i croquetes de coa de bou, damunt llit d’arròs salvatge i salsa de magranes
Plat principal:
Galtes de porc amb salsa de bolets o gall amb ceba caramel·litzada
Els 2 plats acompanyats de patata al forn i arròs amb verdures saltades
Postres casolanes i cafè
Vi negre Rioja Hallazgo o blanc Verdejo De Lizia

Diumenge 23 i 30 per dinar, prèvia reserva. Preu: 25 €
Primer plat: Arròs brut o caragols
Segon plat: Porcella o Llom amb col o Bacallà gratinat amb allioli
Postres casolanes i cafè
Aigua, vi i gasosa
Aquest menú es pot fer qualsevol dia amb reserva.
Mínim 8 persones.

Restaurant Marina
Carrer Marina, 15 · 971 540 967
• Porcella confitada amb reducció de magranes i patata Parmentine.

Vaumar Cafè
Plaça Major, 13 · 971 544 417
• Raviolis de carn amb salsa de bolets

Bar Toni Cotxer
Carrer Major, 4 · 971 540 005 / 610 771 506
• Bacallà arrebossat amb salsa de porro
• Popets coents amb ensalada russa
• Llom amb esclata-sangs
• Variats i arrebossats

Restaurant E-Cosí
Carrer Lluna, 27 · 601 510 223
• Arròs de marjal
• Arròs amb sobrassada i carxofa

Racó de na Maria
Plaça Major, 2 · 610 707 252
• Tomàtigues farcides d’arròs sorpresa
• Torta verde ligure estil pobler

Bar des tren
Plaça des Tren, 6 · 971 540 022
• Arròs brut cada dia per encàrrec
• Menú d’arròs brut i porcella, dissabte i diumenge de fira

Bar Casa Miss
Plaça Constitució, 3 · 971 540 023
• Gírgoles amb porro
• Variats Casa Miss

Bar Cristal
Carrer Lluc, 44 · 871 841 119 / 627 641 148
Menú del diumenge 23
Pa allioli i olives
Primer plat: Arròs a la marinera
Segon plat: Entrecot amb salsa de pebre
Postres: Púding de caramel

Menú del diumenge 30
Pa allioli i olives
Primer plat: Arròs Brut
Segon plat: Porcella al forn amb patates
Postres: Pastís de formatge

Poliesportiu sa Pobla
Mestre Arabí s/n · 673 412 140
• Banderilles i tapes variades
• Arròs brut i paelles

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat