/

Torna amb èxit Creu de Cellers

L'hotel Sa Creu Nova de Campos va acollir aquesta cita enogastronòmica amb la participació de set cellers de Mallorca

La cuina i el vi foren les estrelles de Creu de Cellers, la cita gastroenològica de l‘hotel Sa Creu Nova de Campos, juntament amb Catavinos.

L’acte va tenir lloc el 20 de maig i devers les 19 h del capvespre varen començar a arribar els primers assistents, que degustaren un còctel de benvinguda a base de cava amb licor de bergamota i unes ostres de Bretanya.

A més, José Cortès, cap de bar de Sa Creu Nova i l’actual guanyador del Campionat de Cocteleria de Balears, va delectar els presents amb una increïble classe magistra en la qual, una vegada més, va demostrar el seu mestratge i la seva professionalitat després de la barra.

A més, s’hi pogueren destacar els vins més destacats dels cellers mallorquins següents, Mandia Vell, Mortitx, Conde Fabrice, Can Majoral, Castell Miquel, Finca Biniagual i Son Mayol, que varen fer les delícies dels assistents.

Per la seva banda, l’aposta gastronòmica de Tess de Mar i Kairiku, amb el xef José Tarín i el mestre Ryuichiro Katano al comandament, va enamorar per la creativitat, el producte de primera qualitat i l’excel·lència habitual. A més, el concert acústic de la cantant Malena Zuelgaray i la presentació de Bodegas Suau dels seus diferents brandis, van posar la cirereta al pastís d’una vetllada en què va regnar el bon ambient, l’elegància, la diversió i les ganes de tornar a celebrar.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat