Els alcudiencs i les alcudienques esperen amb il·lusió que arribi aquest cap de setmana per viure la Fira d’Alcúdia. Des de fa 32 edicions, aquest esdeveniment s’ha convertit en un punt de trobada d’amics i familiars i, també, de molta gent de fora de la ciutat que s’hi traslladen per viure uns dies per compartir una rialla, passejar, visitar les exposicions o anar darrera els caparrots i sobretot a firar, comenta Antònia Cànaves, regidora de Fires.
La Fira d’Alcúdia se celebrarà els dies 30 de setembre,1 i 2 d’octubre. Hi gaudireu de la cultura, la tradició, el comerç i la gastronomia local. De fet, per a enguany, l’Ajuntament ha recuperat la mostra de cuina de casa, les actuacions musicals, la mostra d’animals i una de les novetats serà el cap de setmana de demostracions culinàries en directe en un envelat especial dedicat a la cuina de proximitat quilòmetre zero. A més a més, es lliuraran els Premis Gastronòmics de Mallorca 2021 de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears (APEGIB).
Domingo Bonnín, batle d’Alcúdia, remarca que aquests dies són possibles gràcies a la feina i implicació de molta de gent, treballadors municipals, expositors, entitats, associacions, empreses i voluntaris de protecció civil, policia local… „Gràcies a l’esforç de tots ells es fa possible, poder oferir als alcudiencs i alcudienques i a les persones visitants, la millor de les fires“,
El disseny del programa és obra de Sara Herrero i està inspirat amb els personatges de s’Estol del Rei en Jaume que tradicionalment surten el dissabte de Fira.