/

Agressió lingüística al restaurant La Tagliatella de Fan Mallorca

L'encarregada li va dir que ‘estamos en Espanya’, de manera que els clients li varen recordar que també era "a Mallorca"

Una mallorquina ha denunciat a Twitter el tracte discriminatori que ha patit al restaurant La Tagliatella. Segons explica tot era correcte fins que li varen demanar el compte per pagar i li varen demanar si allò que havia sobrat li podien posar per endur. L’encarregada va contestar amb “no te entiendo”, tot d’una varen respondre  “para llevar” i l’encarregada li va etzibar ‘que no sabes hablar castellano’.

Aquesta discriminació lingüística va tenir lloc dia 28 de gener a migdia al restaurant que la franquícia La Tagliatella té al centre comercial Fan Mallorca, al Coll d’en Rabassa, com ha avançat el diari dBalears.

L’encarregada li va dir que ‘estamos en Espanya’, de manera que els clients li varen recordar que també era “a Mallorca”. Podeu consultar-ne l’enfilall de Twitter a continuació:

Amb actituds com aquesta, l’encarregada no sols demostra ignorància sobre el fet que l’Estat espanyol és plurilingüe, sinó que mostra un menyspreu a la llengua i cultura pròpia de Mallorca i, també, queda palès que no sap quina és la funció que ha de tenir un cambrer al restaurant: atendre bé els clients.

El dBalears remarca a la seva notícia que no és el primer cas de discriminació cap als catalanoparlants que es produeix en aquest restaurant de menjar italià situat al centre comercial FAN Mallorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat