/

Cafè Miró es renova i aposta per la cuina de mercat

El xef Guillem Méndez canvia radicalment la carta d'aquest restaurant ubicat a l'hotel La Residència de Deià

L’hotel La Residència Belmond de Deià ha decidit fer una passa endavant amb la proposta gastronòmica que ofereix. Per això, el Cafè Miró deixa de banda la carta que tenia fins ara, basada fonamentalment en tapes i sandvitxos, per oferir una carta amb plats elaborats i producte de temporada.

Guillem Méndez, xef de Cafè Miró i El Olivo, explica que amb aquest canvi complementen la proposta de l’hotel. “Així, els nostres clients poden optar pel menú degustació i la cuina més sofisticada d’El Olivo o per una cuina de mercat del Cafè Miró, en la qual hi hem potenciat els aliments de Mallorca”.

Alguns dels plats que s’hi poden assaborir són la greixonera d’albergínia, ametla mallorquina i pesto, les croquetes de marisc i gamba de Sóller, el llamàntol amb patató, el llom de tonyina amb amanida de tomatigons, alvocat i crostons. També cal destacar el pastís de formatge amb confitura.

Per gaudir de la seva cuina no cal estar allotjat a l’hotel, tothom hi pot reservar taula, tant a Cafè Miró com a El Olivo.

Cuina, art i paisatge
Cafè Miró acull una col·lecció de 33 gravats de l’artista Joan Miró i des de la seva terrassa es poden gaudir d’una de les millors vistes al poble de Deià. A més a més, al jardí hi ha exposades obres de l’escultor Juan Waelder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat