Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El Casal Pere Capellà d’Algaida acollirà el curs Iniciació a l’apicultura ecològica, una iniciativa organitzada per l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA).

L’activitat es farà del 2 al 7 de març de 2020 i s’hi donaran a conèixer, d’una manera teòrica i pràctica, els principis bàsics de l’apicultura ecològica en el context de Mallorca.

Els encarregats d’impartir-lo són Gori Lladó i Juanma Vergara, i s’hi tractarà la vida de l’abella, la colònia, el maneig de la casera, les plagues i les malalties més comunes. S’adreça principalment a dones i joves pagesos, a professionals i no professionals agraris, a tècnics com també persones interessades en la temàtica.

En total són 15 hores de formació que es distribueixen els dies 2, 3, 4 i 5 de març, de 18.30 a 21 hores i el dissabte 7 de març, de 9 a 14 hores.

El curs és gratuït i està finançat pel Govern de les Illes Balears, el Fons Europeu Agrícola, PDR i el Ministeri d’Agricultura. Les incripcions s’han de fer a: cursos.apaema [arrova] gmail [punt] com