El Casal Pere Capellà d’Algaida acollirà el curs Iniciació a l’apicultura ecològica, una iniciativa organitzada per l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA).

L’activitat es farà del 2 al 7 de març de 2020 i s’hi donaran a conèixer, d’una manera teòrica i pràctica, els principis bàsics de l’apicultura ecològica en el context de Mallorca.

Els encarregats d’impartir-lo són Gori Lladó i Juanma Vergara, i s’hi tractarà la vida de l’abella, la colònia, el maneig de la casera, les plagues i les malalties més comunes. S’adreça principalment a dones i joves pagesos, a professionals i no professionals agraris, a tècnics com també persones interessades en la temàtica.

En total són 15 hores de formació que es distribueixen els dies 2, 3, 4 i 5 de març, de 18.30 a 21 hores i el dissabte 7 de març, de 9 a 14 hores.

El curs és gratuït i està finançat pel Govern de les Illes Balears, el Fons Europeu Agrícola, PDR i el Ministeri d’Agricultura. Les incripcions s’han de fer a: cursos.apaema [arrova] gmail [punt] com