“Els cupcakes donen molt de joc a l’hora de decorar-los”

Na Clara mostrà el seu romanticisme a la cuina amb un brownie clàssic fet amb amor, que li serví per guanyar l’edició del concurs Mossegades del mes de febrer amb 194 vots. Ens parla de la seva passió per la rebostaria i les cupcakes. El brownie et duu sort: acabes de guanyar el concurs Mossegades i el mes de juliol en fores la vendedora amb un brownie de xocolata blanca i salsa de gerds. Per què agrada tant el brownie? El brownie és una de les receptes que li tinc més estima. Ja fa molts anys que vaig fer per

Na Clara mostrà el seu romanticisme a la cuina amb un brownie clàssic fet amb amor, que li serví per guanyar l’edició del concurs Mossegades del mes de febrer amb 194 vots. Ens parla de la seva passió per la rebostaria i les cupcakes.

El brownie et duu sort: acabes de guanyar el concurs Mossegades i el mes de juliol en fores la vendedora amb un brownie de xocolata blanca i salsa de gerds. Per què agrada tant el brownie?
El brownie és una de les receptes que li tinc més estima. Ja fa molts anys que vaig fer per primera vegada un brownie i des d’aquella vegada l’he anat evolucionant fins a trobar la recepta perfecte (per al meu gust). A la gent li agrada molt, així que si us animeu a tastar-lo us asseguro que serà tot un èxit.

També t’agrada molt fer cupcakes (o magdalenes). Què tenen que t’atreuen tant?
Des de fa un temps he començat a endinsar-me en el món dels cupcakes i del que s’anomena rebosteria creativa, tot i que he de reconèixer que en sóc una principiant. Els cupcakes m’agraden sobretot perquè donen molt joc a l’hora de decorar-los ja que pots combinar diverses broquetes amb la màniga pastissera i amb el fondant. A part, són fantàstics per portar a qualsevol lloc.

Quin és el cupcake que has tastat que més t’agradat?
Mmmm… El meu cupcakes preferit és el de pastanaga amb crema de formatge i vainilla. Si he d’escollir-ne un en una pastisseria és sempre aquest. La combinació dels sabors és perfecte, no sabria dir-vos que és el que m’agrada tant, l’haureu de tastar i jutjar vosaltres mateixos 😉

D’ençà que obrires el blog, en quins aspectes has evolucionat a la cuina?
Des que vaig obrir el blog el maig de l’any passat ha estat un “viatge” molt interessant per diferents aspectes de la cuina, en el que més he evolucionat és amb la rebosteria. Fa cosa d’uns pocs mesos vaig començar a fer alguns cursos que m’han servit per aprendre i millorar les diferents tècniques.

Aquí en teniu un exemple: http://lescuinetesdelanena.wordpress.com/2014/01/26/wilton-4/

En què consisteixen aquests cursos Wilton?
Els cursos Wilton, són cursos oficials on s’ensenya aquest mètode de tècniques de decoració de pastissos. Són molt populars als Estats Units i Canadá i fa cosa d’uns anys s’han començat a impartir aquí.

El pa serà el protagonista de l’edició de març del concurs Mossegades. T’hi atreveixes a participar?
Aquest no me’l penso perdre. M’encanta fer pa a casa, sempre que puc en faig, no hi ha res més bo que el fet a casa.

Quina serà la recepta que properament podrem veure al teu blog?
Doncs la pròxima recepta serà una molt especial per mi, es tracta del conill que feia la meva avia Manolita els diumenges quan anàvem a dinar a casa seva. No us la perdeu, segur que us agradarà tan com a mi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat