/

Els plats de les Rondalles maridats amb vins mallorquins

Els menús de rondalla es podran tastar a Can March, Sa Factoria, Sa Mescla, s’Hort de sa Vall i Terra Gust. Les reserves s'han de fer a cada restaurant

Aquest mes de maig se celebra la segona edició de Manacor Encantat, que té com a protagonista les Rondalles Mallorquines. Maria Antònia Truyols, delegada de Comerç de l’Ajuntament de Manacor ha explicat que “enguany celebram que fa 160 anys del naixement d’Antoni M. Alcover i aquesta és una bona manera de donar a conèixer-lo i, alhora dinamitzar el comerç local».

Una de les propostes té a veure amb la cuina que apareix a les Rondalles. Per això, cada cap de setmana del mes de maig, restaurants de Manacor i oferiran un menú de plats de les Rondalles Mallorquines maridats amb vins amb Denominació d’Origen del Pla i Llevant.

Els menús de rondalla es podran tastar a Can March, Sa Factoria, Sa Mescla, s’Hort de sa Vall i Terra Gust. Les reserves s’han de fer a cada restaurant. Cada menú val 45 euros.

  • Dies 6, 7 i 8 de maig: els menús es maridaran amb els vins del celler Miquel Gelabert.
  • Dies 13, 14 i 15 de maig: els menús es maridaran amb els vins del celler Ses Talaioles.
  • Dies 20, 21 i 22 de maig: els menús es maridaran amb els vins del celler Pere Seda.
  • Dies 27, 28 i 29 de maig: els menús es maridaran amb els vins del celler Toni Gelabert.

Els menús que s’oferiran per dinar són els següents:

Can March telèfon 971 55 00 02

  • Cuinat de faves
  • Bullit d’ossos
  • Llesques de papa

Sa Factoria telèfon 654 60 27 69

  • Sopes de Matances
  • Gallina farcida
  • Flaó

Sa Mescla telèfon 664 14 13 93

  • Arròs de matances
  • Conill amb ceba
  • Greixonera de brossat

Terragust telèfon 669 40 29 38

  • Pastís de sopes amb verdura
  • Terrina de porcella amb verdura
  • Menjar Blanc

S’Hort de sa Vall telèfon 627 75 30 38

  • Sopes amb verduretes
  • Frit de porc amb verdures de temporada
  • Coqueta dolça de sobrassada i mel amb maduixes amb salsa de taronja

A més a més, dia 21 de maig, Caterina Valriu oferirà la conferència ‘L’alimentació a les Rondalles Mallorquines’. També es preveu un showcooking de plats trets del receptari de les Rondalles Mallorquines que ha recopilat Valriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat