/

Els plats de les Rondalles maridats amb vins mallorquins

Els menús de rondalla es podran tastar a Can March, Sa Factoria, Sa Mescla, s’Hort de sa Vall i Terra Gust. Les reserves s'han de fer a cada restaurant

Aquest mes de maig se celebra la segona edició de Manacor Encantat, que té com a protagonista les Rondalles Mallorquines. Maria Antònia Truyols, delegada de Comerç de l’Ajuntament de Manacor ha explicat que „enguany celebram que fa 160 anys del naixement d’Antoni M. Alcover i aquesta és una bona manera de donar a conèixer-lo i, alhora dinamitzar el comerç local».

Una de les propostes té a veure amb la cuina que apareix a les Rondalles. Per això, cada cap de setmana del mes de maig, restaurants de Manacor i oferiran un menú de plats de les Rondalles Mallorquines maridats amb vins amb Denominació d’Origen del Pla i Llevant.

Els menús de rondalla es podran tastar a Can March, Sa Factoria, Sa Mescla, s’Hort de sa Vall i Terra Gust. Les reserves s’han de fer a cada restaurant. Cada menú val 45 euros.

  • Dies 6, 7 i 8 de maig: els menús es maridaran amb els vins del celler Miquel Gelabert.
  • Dies 13, 14 i 15 de maig: els menús es maridaran amb els vins del celler Ses Talaioles.
  • Dies 20, 21 i 22 de maig: els menús es maridaran amb els vins del celler Pere Seda.
  • Dies 27, 28 i 29 de maig: els menús es maridaran amb els vins del celler Toni Gelabert.

Els menús que s’oferiran per dinar són els següents:

Can March telèfon 971 55 00 02

  • Cuinat de faves
  • Bullit d’ossos
  • Llesques de papa

Sa Factoria telèfon 654 60 27 69

  • Sopes de Matances
  • Gallina farcida
  • Flaó

Sa Mescla telèfon 664 14 13 93

  • Arròs de matances
  • Conill amb ceba
  • Greixonera de brossat

Terragust telèfon 669 40 29 38

  • Pastís de sopes amb verdura
  • Terrina de porcella amb verdura
  • Menjar Blanc

S’Hort de sa Vall telèfon 627 75 30 38

  • Sopes amb verduretes
  • Frit de porc amb verdures de temporada
  • Coqueta dolça de sobrassada i mel amb maduixes amb salsa de taronja

A més a més, dia 21 de maig, Caterina Valriu oferirà la conferència ‘L’alimentació a les Rondalles Mallorquines’. També es preveu un showcooking de plats trets del receptari de les Rondalles Mallorquines que ha recopilat Valriu.

Schreibe einen Kommentar

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat