///

Es Capdellà viurà una esplendorosa Fira de Feines de Tardor

L'Ajuntament de Calvià i els veïnats han preparat un programa pensat per a famílies i amants de la natura i l'artesania

El poble d’es Capdellà celebra una fira carregada de propostes. Una localitat del municipi de Calvià plena d’encant que acollirà un mercat artesanal i agroalimentari, la mostra d’animals, tallers, teatre, animació infantil, música i molt més.

La Fira d’es Capdellà es farà els dies 12 i 13 de novembre. Es va recuperar fa sis edicions, l’any 2016, i està centrada en les feines de tardor. Gràcies a l’empenta dels residents del poble i al regidor Rafel Sedano: “descobrir el Calvià més tradicional i una activitat, la que du a terme el sector primari, essencial per al desenvolupament del municipi”.

Propostes de la Fira de Feines de Tardor 2022
Dia 12, hi haurà l’obertura del mercat artesanal i agroalimentari, i la mostra d’animals.
També aquest dissabte, els infants gaudiran dels seus espais amb un taller d’art amb fulles i contacontes amb Víctor Uwagba.
A les 15.30 h, a Son Durí, se celebrarà el Concurs de cans pastors, puntuable per al Campionat de Balears de Cans Pastors.
A les 19.30h hi haurà torrada popular, a benefici de Solidàries des Capdellà, i festa musical.

Diumenge 13 de novembre, a més de gaudir del Mercat i la Mostra d’animals, la bauxa tornarà al poble amb els Geganters i xeremiers de Calvià, que recorreran el carrer Major i el carrer de l’Església; amb l’actuació musical de Paula Blú i Hugo Sócrate, i de Noah Orchart i Gori Matas.
Durant matí es podrà recórrer el laberint de colorins i fer una visita guiada per l’exposició Xotografies, de Ricard Llorenç.

La jornada continuarà amb un dinar popular de llom amb col, organitzat per l’AMIPA CEIP Galatzó, a benefici del viatge d’estudis, l’actuació musical de Mel i Sucre, per a tota la família, i la xocolatada organitzada per l’AMIPA CEIP Galatzó.El dia finalitzarà amb una ballada amb Música Nostra a la plaça de la Vinya.

També es podran degustar plats tradicionals que elaboraran els restaurants d’es Capdellà. També, l’oli d’oliva serà protagonista a la Fira amb ‘Oli de Mallorca, un món d’aromes i sabors’, que consistirà un tast d’oli d’oliva verge extra, amb la col·laboració de la denominació d’origen Oli de Mallorca.

Consultau el programa complet de la Fira de Feines de Tardor d’es Capdellà 2022 aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat