Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Després de l’èxit de les jornades gastroenològiques que varen començar el passat mes de maig, el celler Mesquida Mora ha anunciat que tornen a organitzar-ne de noves juntament amb Can March, el restaurant més destacat de Manacor.

Les dates de les properes experiències són les següents:

  • 17 de juny
  • 24 de juny
  • 1 de juliol

La cita tendrà lloc a Porreres, concretament al molí de Son Porquer. Començarà a les 19 hores amb una visita guiada a les vinyes amb les explicacions de Bàrbara Mesquida, enòloga i propietària d’aquest celler. Hi explicarà l’origen, les varietats del vi i les seves curiositats.

L’acte continuarà, a les 20 hores, amb un sopar de menú degustació amb producte local i de temporada, elaborat pel xef Miquel Gelabert, unes elaboracions que es maridaran amb els vins Mesquida Mora. El menú inclou dos entrants, dos plats principals i unes postres.

Les places són limitades i és imprescindible reservar-hi prèviament per assistir-hi. El preu per persona és de 65 euros. Les reserves es poden fer al 971 55 00 02.