Després de l’èxit de les jornades gastroenològiques que varen començar el passat mes de maig, el celler Mesquida Mora ha anunciat que tornen a organitzar-ne de noves juntament amb Can March, el restaurant més destacat de Manacor.

Les dates de les properes experiències són les següents:

  • 17 de juny
  • 24 de juny
  • 1 de juliol

La cita tendrà lloc a Porreres, concretament al molí de Son Porquer. Començarà a les 19 hores amb una visita guiada a les vinyes amb les explicacions de Bàrbara Mesquida, enòloga i propietària d’aquest celler. Hi explicarà l’origen, les varietats del vi i les seves curiositats.

L’acte continuarà, a les 20 hores, amb un sopar de menú degustació amb producte local i de temporada, elaborat pel xef Miquel Gelabert, unes elaboracions que es maridaran amb els vins Mesquida Mora. El menú inclou dos entrants, dos plats principals i unes postres.

Les places són limitades i és imprescindible reservar-hi prèviament per assistir-hi. El preu per persona és de 65 euros. Les reserves es poden fer al 971 55 00 02.