Paella fàcil

1 min. de lectura

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.

Arròs amb pota de vedella

2 mins de lectura

La primera cosa que hem de fer és posar a bullir la pota de vedella junt amb un pessic de pebre i

Arròs negre amb calamar

2 mins de lectura

Netegeu i peleu els calamars. Reserveu-ne la seua tinta. Talleu un calamar a trossos xicotets i reserveu l'altre.

Arrós amb trompetes de la mort

1 min. de lectura

Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra

Rissotto de rovellons

1 min. de lectura

Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un

Arròs caldós amb ceps

1 min. de lectura

En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot

Arròs de ceps

2 mins de lectura

(Jo coc l’arròs al forn amb una cassola de fang, tapada amb paper d’alumini. El sofregit el faig a una paella i

Arròs amb calamars i carxofes

2 mins de lectura
1

Posar un rajolí d’oli en una cassola, saltejar els calamars breument i retirar de la cassola. Reservem.
En el mateix oli fer un

Arròs caldós amb ceps

1 min. de lectura

En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot

Rissotto de rovellons

1 min. de lectura

Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un

Arròs amb conill i cargols

3 mins de lectura
2

Primer de tot, netegem els cargols, això ho farem posant-los sota l'aigua freda en una ollaamb sal i remenant constantment, mentre anem

Arròs a la cassola

2 mins de lectura
10

Primer de tot, fregim en la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva les carns tallades petites i les reservem. En el

Arròs tot pelat

2 mins de lectura

Començarem pel fumet, posant en una cassola oli d'oliva i sofregint el tomàquet tallat a daus, l'all, el pelut de peix i