Pastís de tombet

2 mins de lectura

Netejau i tallau a làmines les albergínies i els carabassons. Salau-los i posau-los a degotar durant almenys ½ hora.

Salmorejo

1 min de lectura
2

Posau les molles de pa dins un bol. Pelau les tomàtigues i trossejau-les. Abocau-les damunt el pa (perquè es vagi amarant i

Bullit de peix

1 min de lectura
1

El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té

Frit vegetarià de Pasqua

1 min de lectura

/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de

Croquetes de xampinyons

1 min de lectura
1

Fregiu en una mica d'oli i mantega, una ceba mitjana i un gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegiu-hi 200

Niu de carxofa

1 min de lectura

Bulliu 8 cors de carxofa mitjans. Mentrestant, fregiu en una mica d'oli una ceba mitjana tallada ben petita i dos grans d'all

Espinagada

5 mins de lectura
2

Un dels plats més típics de sa Pobla, Muro, Pollença i Alcúdia per la festa de Sant Antoni.

Torrades d’escalivada

1 min de lectura

Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli

Coca de trempó

2 mins de lectura

Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja

Wok

7 mins de lectura

Preparació de la picada:
Picarem a daus el gingebre ben fi amb el ganivet, l´all i el pebre coent. Barrejarem amb oli

Tombet amb llom

1 min de lectura

Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.

A continuació, pelau

Cocarrois amb ceba

4 mins de lectura

Dins un recipient fondo mesclau l´oli, el saïm i l´aigua. Anau afegint farina i mesclant amb les mans fins que us quedi