Aquesta recepta de pastís de verdures és senzilla i bona de fer. La part que duu una mica més d'elaboració és tallar
Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que
Sopa de ceba de senyoret
5 mins de lectura
1 Elaborada amb un grapat d’ingredients simples però, que tots ells de forma conjunta ens acabaran regalant un plat que us sorprendrà
Com fer ceba confitada
3 mins de lectura
2 Serveix per qualsevol sofregit, salsa, platillo, per acompanyar carn o peix. Millorant el resultat final del plat. Un sofregit senzill de ceba
La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,
Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar
Posam a encalentir el forn, a 200 graus. Mentrestant, tallam els moniatos per la meitat, per la part més llargaruda.
Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu.
Postres/Verdures i hortalissesMitjana/Guanyadora del Concurs de Tap de Cortí EHIBRecepta guanyadora del Concurs de Tap de Cortí de l’Escola d’Hoteleria de les
Tallau el llom a trinxes (o com us agradi més) i trempau-lo amb sal, oli i pebre bord.
Granada de carabassons
2 mins de lectura
2 Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.
Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
Escaldeu els llagostins en aigua calenta. Peleu-los, extraieu-los l'intestí central i munteu les broquetes punxant els llagostins per llarg.
Saltejat de carbassa
1 min. de lectura
1 Preparació:
-Peleu la carbassa.
-Traieu les pipes de la carbassa.
-Talleu la carbassa a daus.
-Bulliu els daus de carbassa amb aigua i una mica de
Per a la crema de bròquil , piquem els porros i el carbassó ( amb pell ) i el col · loca'ls
Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca
Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb