Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquelles persones que vulguin donar suport al producte local, tenen altres opcions a part dels supermercats i grans superfícies.

El motiu és que diferents ramaders, pagesos i elaboradors de formatge i de vi de Mallorca ofereixen els seus aliments per a aquests dies de confinament amb enviament a domicili inclòs.

Podeu consultar-los a continuació: [INFORMACIÓ EN ACTUALITZACIÓ]

Verdura i fruita

Fruita i verdura al Raiguer

Son March ofereix repartiment a domicili a 9 pobles de Mallorca.

A continuació teniu els pobles, els dies de repartiment i el preu d’enviament. Les comandes s’han de fer al 634 31 93 02.

 • sa Pobla– dilluns, dimarts i divedres: 2 €
 • Alcúdia – dijous: 3 €
 • Búger – dimecres: 3 €
 • Campanet – dimecres: 3 €
 • Can Picafort– dijous: 3 €
 • Inca – dimecres: 3 €
 • Muro: dimarts: 3 €
 • Pollença – divendres: 3 €
 • Santa Margalida – dijous: 3 €

Verdures i fruites a Sóller

La botiga Sa Taleca de Sóller també ofereix servei a domicili en fruites i verdures. Tan sols hi heu de telefonar, comanar què voleu i us la duran a casa. També atenen presencialment de 7 a 18 hores. Informació i comandes al 646 84 22 41 – 971 63 83 61.

Sobrassada, fruites i verdures a Marratxí i Sant Jordi

La botiga S’Hort des Pla ofereix venda i servei gratuït a domicili de sobrassada, fruita i verdura als municipi de Marratxí i a Sant Jordi. Podeu contactar-hi al 677 51 32 25

Verdures i fruita fresca a la zona de Llevant 

Els pagesos de Terracor ofereixen una caixa setmanal de verdures i fruita fresca per 15 euros.

Inclou: 1 colflori, 1 col, 1 col lombarda, 1 manat d’espinacs, 1 manat de julivert, 1 manat de ruca, 1 manat d’api, 1 manat de bledes, 2 lletugues salanoves 4 taronges i 4 limones. Inclou un pa i receptes per cuinar-les.

Les comandes es poden fer a www.terragust.com o per Whatsapp al 679 657 411. Es pot pagar amb targeta (en línia) i en efectiu (però no es dona canvi). Les comandes es trametran al matí de l’endemà d’haver-la feta i es repartiran per ordre d’arribada.

Verdures i taronges a Camp Mallorquí

Ofereixen verdures i fruites amb servei a domicili a tot Mallorca, a partir de les 24 hores de la comanda. Hi ha diferents opcions:

 • Caixa de verdura de temporada, de 10 quilos per 15 euros
 • Caixa de taronges de Sóller de 10 quilos per 15 euros.

Les comandes a Camp Mallorquí es poden fer de dilluns a divendres de 8 a 14 hores, al 671 056 948 i a pedidos [arrova] campmallorqui [punt] es

Fruites i Verdures Bonany 

Una altra opció és la venda i servei a domicili de Bonany. Reparteix gratuïtament en 24 hores a Palma i hi podeu trobar les ofertes següents:

 • Caixa de fruita de 10 quilos per 10 euros
 • Caixa de verdures de 10 quilos per 10 euros.

Les comandes es poden fer al 663 336 160 i a pedidos [arrova] fruitesbonany [punt] com

Carn

Carn i embotits a Felanitx, Campos, Santanyí, Manacor i Porreres

Ramaders Agrupats de Felanitx reparteix les comandes a domicili. No se n’accepten devolucions i es poden fer comandes de tota classe de carn: porc, vedella, gallina i me als preus habituals. Les comandes s’han de fer al 971 58 20 69. Es reparteix a Felanitx, Campos, Santanyí, Manacor i Porreres. Comanda mínima de 15 euros.

Carniceria a domicili a Palma

La carnisseria Can Jaume del Mercat de l’Olivar de Palma ofereix tots els seus productes a domicili, un repartiment que fan a Palma. Podeu contactar amb ells directament al 971 72 69 09 o a www.canjaumeartesans.es/ca

Carn de me Ecològic a domicili

El segell Me Ecològic de Mallorca ofereix carn a domicili. Es tracta de tres opcions:

 • Mig me, que us envien amb costelles, braços i la resta trossejat, a 10 €/kg
 • Me sencer, sense trossejar, a 9 €/kg
 • Mig me: que us envien amb costelles, braços i hamburgueses, a 11 €/kg

Comandes al 618 470 173

Peix

Peix fresc a Palma

Peixos Carmen reparteix a tot Palma peix i marisc fresc a domicili. Si les compres són inferiors a 60 euros, té un cost de 7 euros. Si són superios a 60 euros, l’enviament és gratis. Es recomana fer compres entre veïns. Les comandes s’han de fer abans de les 11 hores del matí. Els que entrin més tard es lliuraran l’endemà. Comandes al 971 71 28 96.

Peix fresc a casa 

La peixateria Soler Sastre, del Mercat de Pere Garau, ofereix aliments de la mar a través de WhatsApp. D’aquesta manera, es pot consumir peix fresc directament de la llotja a casa. Cal enviar el missatge al 665 826 085.

Pa i pastisseria

Cocarrois, pa, panades i rubiols a Palma i pobles del Raiguer

El Fornet de la Soca ha posat en marxa un servei gratuït de repartiment a domicili a Palma i als pobles d’es Raiguer per a compres d’a partir de 15 euros.

Agafen comandes amb 24 hores d’antelació i, si hi inclouen pa ho fan abans de les 12 hores. Les comandes es poden fer a www.fornetdelasoca.com o per Whatsapp al 673 499 446.

 • Cocarrois
 • Panades (de moll i de pasta dolça)
 • Rubiols (de brossat d’ovella roja mallorquina, cabell d’àngel o de confitura de Sóller)
 • Pa (de xeixa morena o de sègol integral amb farines ecològiques locals)

Pa i pastissos a Campos i voltants

La Pastisseries Pomar ha posat en marxa el servei de repartiment a domicili de pa i pastissos. Es fa cada dia, de 9.30 a 12.30 hores, a Campos i voltants.

Podeu fer les comandes al 626 08 50 70.

Beguda

Cafè en càpsula, en gra o molt a tot Mallorca

Cafès Bay ha posat en marxa la venda a domicili de cafè a tot Mallorca, ja sigui en càpsula, en gra o molt.

Les comandes es poden fer al 971 52 40 55 i a info [arrova]cafesbay [punt] com

Làctis, oli i embotits Son Cànaves

També podeu rebre a ca vostra els productes ecològics de pagès Son Cànaves:

 • Càrnis: Sobrassada a 22 €/kg i botifarrons a 12 €/kg
 • Làctis de llet d’ovella: formatge fresc (12 €/kg), brossat (14 €/kg), formatge curat (22 €/kg), iogurt (formats diferents), formatge làctic (22 €/kg)
 • Oli (formats diferents) i olives (3 €) de la Serra de Tramuntana.

La comanda mínima per al servei a domicili és de 40 euros. Les comandes superiors a 100 euros tenen un 10% de descompte. Reserves al 696 000 936. Podeu consultar els productes Son Cànaves de Llucmajor al web www.soncanaves.com

Vi i vermut

Dis cellers de Santa Maria del Camí i un de Binissalem s’han afegit a la idea d’oferir els seus productes a domicili.

 • Per al celler Jaume de Puntiró, les comandes es poden fer a 606 42 29 23
 • Per al Petit Celler 7103, podeu comanar al al 664 32 89 58 o al 690 10 16 47
 • Per a Vins José Luis Ferrer heu de telefonar al 637 47 59 87.
 • Els cellers Can Majoral i Mesquida Mora fan una oferta conjunta a domicili. Pack de vins Butibalausí blanc + Sincronia Blanc + Butibalausí negre + Sincronia negre + Son Roig + Trispol per 65 euros. Comandes a info [arrova] canmajoral [punt] com

També podeu consultar tot el catàleg de vins de la distribuïdora No solo vino clicant aquí. Hi trobareu una àmplia selecció de vi de Mallorca. La comanda mínima és de tres botelles.