Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Aquest mes d’abril de 2021 s’imparteix un nou curs d‘iniciació a l’apicultura ecològica. L’activitat està organitzada per APAEMA i l’impartiran dos especialistes de primer nivell: Gori Lladó, apicultor, i Juanma Vergara, biòleg.

L’activitat formativa es dividirà en dues parts: una de teòrica, que es farà per videoconferència, i una de pràctica, que es farà presencialment a un apiari de Campos. El curs tendrà lloc els dies 3, 14, 15 i 16 d’abril, de 18.30 a 21 hores (teoria), i dia 17 i dia 24 d’abril, de 9 a 14 h (pràctica) (Per garantir les mesures sanitàries s’assignarà un dia de pràctiques als alumnes: dia 17 o dia 24).

L’objectiu del curs és donar a conèixer els principis bàsics de l’apicultura ecològica en el context de Mallorca. S’hi tractarà la vida de l’abella, la colònia, el maneig, plagues i malalties, la flora apícola, els productes que se’n poden extreure, etc. S’adreça especialment a dones i joves pagesos, a professionals i no professionals agraris, a tècnics, com també a persones interessades amb la temàtica amb alguna vinculació al món agrari.

Només 40 places i les inscripcions s’han de fer a: https://forms.gle/jTtbin2goaLYVwmD8