Aquest mes d’abril de 2021 s’imparteix un nou curs d‘iniciació a l’apicultura ecològica. L’activitat està organitzada per APAEMA i l’impartiran dos especialistes de primer nivell: Gori Lladó, apicultor, i Juanma Vergara, biòleg.

L’activitat formativa es dividirà en dues parts: una de teòrica, que es farà per videoconferència, i una de pràctica, que es farà presencialment a un apiari de Campos. El curs tendrà lloc els dies 3, 14, 15 i 16 d’abril, de 18.30 a 21 hores (teoria), i dia 17 i dia 24 d’abril, de 9 a 14 h (pràctica) (Per garantir les mesures sanitàries s’assignarà un dia de pràctiques als alumnes: dia 17 o dia 24).

L’objectiu del curs és donar a conèixer els principis bàsics de l’apicultura ecològica en el context de Mallorca. S’hi tractarà la vida de l’abella, la colònia, el maneig, plagues i malalties, la flora apícola, els productes que se’n poden extreure, etc. S’adreça especialment a dones i joves pagesos, a professionals i no professionals agraris, a tècnics, com també a persones interessades amb la temàtica amb alguna vinculació al món agrari.

Només 40 places i les inscripcions s’han de fer a: https://forms.gle/jTtbin2goaLYVwmD8