Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

Aquest mes d‘abril de 2021 s’imparteix un nou curs d‚iniciació a l’apicultura ecològica. L’activitat està organitzada per APAEMA i l’impartiran dos especialistes de primer nivell: Gori Lladó, apicultor, i Juanma Vergara, biòleg.

L’activitat formativa es dividirà en dues parts: una de teòrica, que es farà per videoconferència, i una de pràctica, que es farà presencialment a un apiari de Campos. El curs tendrà lloc els dies 3, 14, 15 i 16 d’abril, de 18.30 a 21 hores (teoria), i dia 17 i dia 24 d’abril, de 9 a 14 h (pràctica) (Per garantir les mesures sanitàries s’assignarà un dia de pràctiques als alumnes: dia 17 o dia 24).

L’objectiu del curs és donar a conèixer els principis bàsics de l’apicultura ecològica en el context de Mallorca. S’hi tractarà la vida de l’abella, la colònia, el maneig, plagues i malalties, la flora apícola, els productes que se’n poden extreure, etc. S’adreça especialment a dones i joves pagesos, a professionals i no professionals agraris, a tècnics, com també a persones interessades amb la temàtica amb alguna vinculació al món agrari.

Només 40 places i les inscripcions s’han de fer a: https://forms.gle/jTtbin2goaLYVwmD8