Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Un any més, torna la major mostra de cuina de sa Pobla, gràcies a la mostra gastronòmica Menjar Bé a sa Pobla. La iniciativa, organitzada per l’Ajuntament, se celebra del 15 al 24 de novembre als restaurants del poble.

Magdalena de la Fuente, regidora de Fires i Festes del municipi, us convida a gaudir d’una mostra variada, però sobretot saborosa amb una de les millors mostres de la cuina mallorquina, en la qual hi participen 16 establiments.

Consultau tots els menús de la mostra Menjar Bé a sa Pobla:

BAR CASA MISS

Plaça de la Constitució, 3

Tel. 971 540 023

  • Variat Casa Miss
  • Gírgoles amb porro

BAR RAPINYA

Carrer de la Plaça, 13

Tel. 615 424 872

  • Frit de porcelleta
  • Frit de me
  • Frit de tardor
  • Caragols
  • Bacallà a la mallorquina
  • Menú del diumenge:
  • Arròs de calderó
  • Porcella
  • Postres i cafè

CAPRITXO NOSTRO

Placeta des Tren, s/n

Tel. 628 170 902

  • Menú del dissabte vespre de la fira:
  • Espatla de me
  • Corbina amb salsa verda i arròs
  • Postres casolanes
  • Menú del diumenge de la fira:
  • Primer plat (a triar):
  • Arròs brut o caragols
  • Segon plat (a triar):
  • Porcella o filet de llobarro amb
  • Guarnició d’arròs i verdura
  • Postres casolanes

SA PLACETA

Dr. Gómez Ulla, 2

Tel. 971 540 538

Menú del vespre de dia 16 i de dia 23:

Primer plat:

  • Amanida temperada de verdures,
  • Arròs i llagostins

Segon plat (a triar):

  • Rellom amb salsa de bolets
  • Gall frit amb pebres torrats
  • (tot acompanyat amb arròs aromatitzat)
  • Postres · vi Coto

Preu: 18 euros

Menú del diumenge dia 17 i dia 24:

Primer plat (a triar):

  • Arròs brut o caragols

Segon plat (a triar):

  • Porcella
  • Costelles de me a les herbes
  • Anguiles frites
  • Calamars farcits
  • Beguda · postres · cafè

Preu: 18 euros

 

Del dia 16 al 24 de novembre es pot fer qualsevol dels dos menús, per encàrrec i mínim 6 persones.

BAR DES TREN

Plaça des Tren, 6

Tel. 971 54 00 22

Cada dia

  • Arròs brut per encàrrec
  • Frit de porc
  • Tapes variades

Menú especial el diumenge de fira

  • Arròs brut
  • Porcella amb guarnició
  • Postres casolanes

RESTAURANT CAN MIQUEL

Isaac Peral, 30

Tel. 871 70 39 77 – 662 661 877

Menú del dissabte vespre

  • Espatla de me i bacallà
  • Menú del diumenge de fira
  • Arròs de calderó
  • Porcella
  • Bacallà

RESTAURANT SA FONA

Fadrins, 87, baixos (cantonada amb Capità Pere)

Tel. 971 540 357

  • Suprema de salmó
  • A la planxa acompanyat d’espinacs
  • Arròs i salsa de taronja agra

Diumege de fira menú especial

  • Arròs brut

ÀNIMA RESTO • BAR

Albéniz, 24 Baixos

Tel. 658 814 570 – 621 239 641

Menú per dia 23 i 24 de novembre

Plats de carn

  • Filet de bou bazkaleku(solomillo) amb guarnició. Preu: 26 euros
  • Hamburguesa de carn de picanya amb ceba caramel·litzada i foie amb reducció de pedro ximénez. Preu: 18,50 euros.
  • Hamburguesa de carn de picanya amb salsa de trufa i guarnició. Preu: 18,50 euros
  • Galtes de porc ibèric estofades. Preu: 14 euros

Plats de peix

  • Filet de lluç amb suquet de peix
  • I marisc. Preu: 20 euros
  • Pop torrat. Preu: 23 euros

Plats de verdures

  • Carabassó farcit de verdures. Preu: 10 euros
  • Lasanya de verdures. Preu: 12 euros

BAR TONI COTXER

Major, 4

Tel. 971 540 005

  • Variats i arrebossats de Cas Cotxer

Les paraules sobren, ja ens coneixes, la nostra marca, la nostra identitat

CAN VERDAL

Curt, 2 (Plaça Major)

Tel. 696 581 012 / 649 842 361

Dissabte de la fira

Menú migdia

  • Arròs brut
  • Vi, gasosa i aigua
  • Postres i cafè

Preu: 9 euros

Menú vespre

  • Variat

Diumenge de la fira

  • Entrants
  • Arròs brut pobler
  • Porcella amb guarnició
  • Salmó amb guarnició
  • Vi, gasosa i aigua
  • Postres casolanes i cafè

Preu: 18 euros

(Prèvia reserva)

CAFETERIA L’AUBA

Renou, 49

Tel. 971 542 100

  • Bacallà amb arròs pobler,
  • Salsa de foie i picornells
  • Galtes de porc ibèric
  • Amb salsa de vi i arròs saltat amb bolets

Menú del diumenge:

  • Arròs brut pobler
  • Porcella
  • Postres casolanes

RESTAURANT SA FORTALESA

Comerç, 55

Tel. 971 540 285

Menú degustació Fira d’Arròs Pobler

BOCADO

Plaça Major, 3

Tel. 637 562 416

  • Arancini (bolla d’arròs farcida de carn i arrebossada)
  • Calamar a la planxa amb trempó i arròs
  • Cuixa de me al forn
  • Amb verdures i arròs pobler
  • Curri verd
  • Amb verdures i arròs estil thai
  • Postres casolanes
  • Dissabte i diumenge
  • Arròs brut per encàrrec

RESTAURANT MARINA

Marina, 15

Tel. 971 540 967

  • Arròs de marjal
  • Pastís d’arròs amb crema de mango

BAR RESTAURANT SES AFORES

Ctra. Llubí, 27 A

Tel. 971 862 384 – 655 514 257

Plats de la fira

  • Delícies de mar
  • Gurmet de pollastre

Menú especial cap de setmana (dissabte i diumenge)

Primer plat a triar

  • Arròs brut
  • Caragols
  • Amanida de la casa

Segon plat a triar

  • Porcella
  • Espatla de me
  • Filet de cap-roig
  • Sípia a la planxa

SA TAVERNETA

Plaça de la Constitució, 8

Tel. 971 540 007 – 686365957

  • Llom amb col
  • Frit bord
  • Saltat de tardor
  • Amb verdures, bolets i arròs pobler
  • Arròs brut (per encàrrec)