Ingredients
Per a 16 cannelés (o pastissets)
- 1/2 litre de llet
- 1 branca de vainilla
- 25 grams de mantega
- 125 grams de farina
- 250 grams de sucre
- 2 ous
- 2 rovells d´ou
- 1 raig de rom
Preparació
Poseu a bullir la llet amb la mantega i la vainilla. Després, barregeu la farina i el sucre. A continuació bateu els dos ous amb els rovells i afegiu a la barreja de farina i sucre i mescleu-ho tot.
Aboqueu la llet damunt d’aquesta barreja (sense la vainilla) i bateu-ho tot molt bé. Després, deixeu reposar aquesta massa un parell d’hores. Afegiu-hi un raig de rom i remeneu-ho.
Unteu de mantega els motlles de cannelés i repartiu entre aquests la massa. No s’ha omplir del tot els motlles perquè la massa pujarà dins el forn.
Quan tingueu els motlles amb la pasta, poseu-los a coure cinc o vuit minuts a 250º, després baixeu la temperatura a 170º i cogueu-los fins que estiguin ben fets. Deixeu-los refredar un poc abans de treure del motlle. I just faltarà que els empolvoreu de sucre mòlt.
Sorprenent recepta la que ens proposa na Maria José de Dit i fet:
Cannelés de Bordeux, unes postres franceses… http://t.co/659zIxixdV