Recepta de crema cremada

2 mins de lectura

Postres/OusBaixa/Entre 30 i 60 minutsEva Remolina – AMIC – Redacció La crema cremada, mal anomenada crema catalana, és un dels dolços més

Pomes al forn amb canyella

1 min de lectura

Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les

Recepta galetes de mantega

1 min de lectura

Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes

Recepta de panacotta de llimona i maduixa

3 mins de lectura

El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona

Recepta de coca de Sant Joan

3 mins de lectura

La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per

Recepta de pancake

1 min de lectura

Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d'un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de

Recepta Cookies amb xocolata

2 mins de lectura

Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per

Recepta de panellets

9 mins de lectura

La millor manera de totes i la més correcta és fer la massa sense patata ni moniato, simplement amb l’ametlla ratllada.

Xuixo de Girona

2 mins de lectura
5

Postres/OusMitjana/El xuixo (o xut a les comarques tarragonines, ‘Tornem-hi’ a Badalona o alguns pobles del baix Maresme, o fins i tot chucho o suso

Canó de tap de cortí amb bolleta de gelat

2 mins de lectura

Postres/Verdures i hortalissesMitjana/Guanyadora del Concurs de Tap de Cortí EHIBRecepta guanyadora del Concurs de Tap de Cortí de l’Escola d’Hoteleria de les

Recepta de rubiols

2 mins de lectura

Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.

Mil fulls de nata, gerds i mores

1 min de lectura

A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb

Recepta d’amargos

1 min de lectura

Postres/Baixa/Nadal i Cap d’AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2

Torró de crema cremada

7 mins de lectura

Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!

Torró de nata amb nous

2 mins de lectura

Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre glacé .

Preparar un almívar a punt de fil fort o 150 º ( per això heu

1 2 3 7