Ingredients
- 1 iogurt de maduixa
- 5 mesures (tassó iogurt) de farina
- 2 mesures (tassó iogurt) de sucre
- 3/4 (tassó iogurt) oli
- 6 ous
- 1 sobre de llevadura en pols
- 1 sobre de sucre vainillat
- 1 paquet petit de nata per muntar
- 8 o 9 maduixes
Elaboració
Separam les clares dels rovells d’ou i muntam les clares a punt de neu. En un bol mesclam la farina, el sucre, l’oli, el iogurt i els rovells d’ou. Quan ho tenim mesclat hi afegim les clares muntades i les mesclam amb la resta d’ingredients, a continuació també hi posam un sobre de llevadura en pols i ho remenam tot bé. Quan tinguem una massa homogènia omplim els motlles, nosaltres amb aquesta quantitat hem fet uns motlles minis i també un motlle gros. ho enfornam a 180º amb el forn ja calent durant uns 45 minuts, depenent de la força del forn.
Mentre es cou el pastís muntarem la nata amb unes cullerades de sucre i la reservarem a la nevera. també rentarem i tallarem les maduixes en trocets petits i les reservarem. Quan tinguem els petits pastissets ja cuits i refredats els partim pel mig i amb una xeringa pastissera els farcirem de nata i a sobre una capa de trocets de maduixa. Posam la tapa a les tartetes i les decoram amb nata i per damunt més trocets de maduixa.