Tomàtigues farcides de carn

2 mins de lectura

Les tomàtigues farcides de carn són un plat molt nutritiu, saborós i ideal per gaudir d'àpats amb amics i familiars, ja que

Recepta de crema cremada

2 mins de lectura

Postres/OusBaixa/Entre 30 i 60 minutsEva Remolina – AMIC – Redacció La crema cremada, mal anomenada crema catalana, és un dels dolços més

Pomes al forn amb canyella

1 min de lectura

Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les

Recepta de coca de Sant Joan

3 mins de lectura

La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per

Recepta de coca de recapte

3 mins de lectura

La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,

Trinxat de la Cerdanya

2 mins de lectura

Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar

Llampuga amb pebres

1 min de lectura

Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem

Recepta de tabulé

1 min de lectura

Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu.

Recepta Cookies amb xocolata

2 mins de lectura

Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per

Fideus de vermar

2 mins de lectura

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Salmó en pasta de fulls

2 mins de lectura

Primer cal coure els espinacs en aigua amb sal. Escorreu-los bé, els podeu premsar en un colador.

Faves ofegades

1 min de lectura

Piqueu la ceba i l’all. Fregiu-los a foc lent amb una mica d’oli.

Recepta de rubiols

2 mins de lectura

Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.

Brownie clàssic amb amor

2 mins de lectura

En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata

1 2 3 4