Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La cuinera Margalida Coll ofereix a l’hotel Gran Melià de Mar una oferta culinària de qualitat, basada al 100% en el producte local, de les Illes Balears. Es tracta del restaurant Arrels.

L’esmorzar del restaurant Arrels que preparen de dimecres a diumenge n’és una bona mostra. Es tracta d’una autèntica experiència culinària que es divideix en 5 etapes diferents, en què s’hi serveix sucs i fruita de temporada, un súper pamboli d’embotits, formatge, peix sec, oli i olives de Mallorca, tomàtiga de ramellet, panades i cocarrois, llonguets i pa mallorquí, com també mantega de sa Teulera. També hi ofereix una selecció de rebosteria salada típica de Mallorca com panades, cocarrois i coques, a més de tres tipus d’ous ecològics (amb frit i crema de patata de sa Pobla, amb tòfona i patata o amb llonganissa de Porc Negre i patata). La darrera passa consisteix en un assortiment de rebosteria dolça de Mallorca. Cada una de les etapes es marida amb vi de l’illa d’alta gamma, de manera que el comensal pot gaudir d’una experiència que pot durar entre 2-3 hores.

La cuinera explica que el berenar del matí és la menjada més important, per això, li ha concebut una proposta completíssima que quasi s’arriba a allargar fins a l’hora de dinar.

Cada vespre, la cuinera també idea un menú a partir dels productes que troba al mercat, de temporada, que consisteix en 7 etapes.

Podeu saber-ne més a l’enllaç següent: https://www.restaurantearrels.com/

L’hotel Gran Melià de Mar es troba en un lloc idil·lic de Calvià. L’arquitecte català Josep Antoni Coderch el va dissenyar i d’ençà de la inauguració, l’any 1962, s’ha convertit en una icona de l’arquitectura moderna.

View larger map