Coincidint amb el començament de la tardor, el restaurant de Ca’s Milà, a Cala Tarida, ha dissenyat un menú especial amb productes de temporada per fer les delícies dels amants de l’arròs. Es tracta d’un menú de migdia que es pot degustar tots els caps de setmana durant la tardor i l’hivern.

La proposta és ideal per desgustar entre dues persones, ja que els els entrants estan pensats per compartir. Es pot triar entre uns calamars saltejats amb amb una picada d’all i juvert i ceba caramel·litzada i un remenat de gambes. Com a plat principal es pot escollir entre un arròs a banda de carxofes i sépia o un arròs caldós de grimaldo (llamàntol).

Per acabar, els més golosos poden escollir entre un milfulls de pinya al forn o una tarta gelada d’ametlles i pinyons. Fora de carta, i deixant-se aconsellar pels responsables del restaurant, es pot escollir també una tarta de xocolata amb una presentació efectista.

Tots els plats estan elaborats amb productes de temporada, oferint així propostes elaborades amb matèries de proximitat i que es troben, a més, en el seu millor moment, com seria el cas dels calamars i de la carxofa, hortalissa d’hivern per excel·lència.

Així mateix, tots els plats del menú “Arrossos de temporada” gaudeixen d’una presentació que convida a obrir boca.

Horari: de 13 a 16 i de 19 a 24 hores.

View larger map