Es Rebost de Can Prats

Al restaurant Es Rebost de Can Prats hi podeu assaborir els millors plats de la cuina tradicional d’Eivissa. El restaurant es va obrir el mes de desembre de l’any 1994, a la casa dels avis de la propietària, Cati Marí, que antigament era una botiga. Marí va heretar la passió i l’ofici de la restauració dels seus pares, que varen regentar el restaurant Es Molí.

Al restaurant Es Rebost de Can Prats, hi fan una cuina casolana, saborosa, amb plats típics eivissencs com els pebrassos amb sobrassada (només en temporada, tardor), l’ensalada amb crostes i peix sec, la frita de pop (amb ceba tendra, pebres i patata), l’assortiment de formatges eivissencs (Companatge, Ses Cabretes). També hi destaquen l’arròs de matances (brouós, amb costella de porc, pollastre de corral, sípia…), el sofrit pagès (pollastre, xot, sobrassada, botifarró, patató eivissenc), albergínies farcides de carn i verdures.

A més a més, hi trobareu vins eivissencs com els de Can Maymó, i hi assaborireu postres com el flaó amb formatge de cabra i herba-sana o les xereques (figues seques) amb farigola.

Visualitza el mapa complet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants