Hi trobareu un bon assortiment de racions i plats, molts basats en la cuina gallega, com les orelles a la feira, el pop amb cachelos o el brou gallec. També hi fan el llom de bou amb gírgoles, el remenat de morcilla o les tires de vedella amb patates. Local agradable i molt càlid. De postres hi ha codonyat amb formatge de tetilla i vi dolç o brownie amb salsa anglesa i gelat.
Visualitza el mapa completLatest from Restaurants
La mesura s'ha allargat per prevenció, tot i que s'ha permès mantenir les terrasses obertes tots
Per això, volen "aconseguir un paquet d'ajudes urgents i reals per al sector que permetin reprendre l'activitat
La ruta gastronòmica i coctelera Tapalma 2019 es durà a terme des del 27 de novembre fins l'1 de
Hi vaig sopar fa poc amb un amic: carxofes (molt bones), musclos al vapor (gens bons, els vaig deixar); calamarins (normals)i unes postres compartides. Una copa de vi per cap, 1 botella petita d´aigua i 2 cafès: 50 €. La setmana anterior havia sopat infinitament millor i per un preu un poc més econòmic al Bar Andaluz, on tot era de primera. Ho dic perquè hi ha llocs on sembla que sortirà barat perquè són tapes i al final surt igual o més car que si fas un plat normal i unes bones postres.