Es Cruce
You will find a variety of dishes for breakfast / morning snack and mostly Majorcan cuisine for lunch and dinner. Capacity for 650 people. Food is served quickly. It is worth mentioning the lamb tombet (traditional Majorcan dish made of layers of sliced potatoes, aubergines and red peppers, fried and topped with tomato sauce), cuttlefish with sauce, snails and suckling pig. There is a store next to it where vegetables and fruits collected directly from the ground are sold. Open from 6 am.
View larger map
Abans me agradava molt però he tornat despres de temps i he menjat, sepia amb salsa, he trobat tan salat i olios que no he pogut ni menjar. A mes enterra tan brut! Sobretot terrassa. Quin oi! A mes, anau alerta! Hedemanat camarer si gelat ametlla es elaborat a la casa, me ha dit que si, però…me ha parescut de pot. A tots restaurants menjo nomes si es fet allà! Idò, resumint, NO RECOMAN
Soc client, de venir a sopar al Cruce cada dissabte. M´agradaria saber quines herbes posau als caragols que vos surten tan bons. Crec que no són herbes fresques? Són espícies? Per favor contestau-me que n´he de fer una ollada per l´aniversari del meu home.
El servei és molt ràpid, però a vegades et sents pressionat perquè te´n vagis aviat i deixis lliure la taula, i això incomoda.
El xot és molt bo.