Es Cruce

Hi trobareu variats per berenar i majoritàriament plats de cuina mallorquina per dinar i sopar. Capacitat per a 650 persones. El menjar se serveix aviat. Cal destacar-ne el tombet de me, la sípia amb salsa, els caragols i la porcella. Devora hi ha una tenda on venen hortalisses i fruites recollides directament de la terra. Obert des de les 6 de la matinada.

Visualitza el mapa complet

3 comentarios

  1. Abans me agradava molt però he tornat despres de temps i he menjat, sepia amb salsa, he trobat tan salat i olios que no he pogut ni menjar. A mes enterra tan brut! Sobretot terrassa. Quin oi! A mes, anau alerta! Hedemanat camarer si gelat ametlla es elaborat a la casa, me ha dit que si, però…me ha parescut de pot. A tots restaurants menjo nomes si es fet allà! Idò, resumint, NO RECOMAN

  2. Soc client, de venir a sopar al Cruce cada dissabte. M´agradaria saber quines herbes posau als caragols que vos surten tan bons. Crec que no són herbes fresques? Són espícies? Per favor contestau-me que n´he de fer una ollada per l´aniversari del meu home.

  3. El servei és molt ràpid, però a vegades et sents pressionat perquè te´n vagis aviat i deixis lliure la taula, i això incomoda.
    El xot és molt bo.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants