/

Ryanair aclareix davant el Govern que no ha canviat la política d’embarcar ensaïmades

La companyia ha desmentit que mai s'hagi cobrat pel transport d'ensaïmades en els seus avions

Després de la polèmica de fa unes setmanes, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball en funcions, Iago Negueruela, s’ha reunit aquesta setmana, concretament dimarts, amb representants de l’aerolínia irlandesa Ryanair per treballar en la defensa del producte local i que els viatgers puguin continuar transportant ensaïmades com fins ara. A la reunió també han assistit representants de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, com Pep Magraner, gerent d’aquesta entitat.

Cal recordar que dies enrere es va denunciar que Ryanair volia cobrar 45 euros a dos passatgers per dur ensaïmades com a equipatge de mà ja que havien excedit el límit.

Ara, des de Ryanair han aclarit durant la reunió que mai s’ha cobrat pel transport d’ensaïmades en els seus avions, i han reiterat que les condicions de transport no han canviat. Els representants de l’aerolínia que han assistit a la reunió han estat David Simón, director de polítiques públiques de Ryanair, i Gal·la Sierra, d’Assumptes Públics i Legals de la companyia.

Per part del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela ha elogiat la predisposició de Ryanair, una companyia que transporta anualment a Balears a milers de persones, a col·laborar amb l’Executiu i que després d’aquesta reunió s’hagi pogut aclarir la situació, sense perjudici per als usuaris.

Negueruela ha defensat d’aquesta manera el producte local de les Illes, en aquest cas l’ensaïmada, i ha lloat que tant residents com turistes puguin continuar transportant aquest producte tan típic en els avions de la companyia irlandesa, respectant sempre les condicions de seguretat i equipatge vigents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat