La ciutat de Manacor, i més concretament la cerveseria Brusca, es preparen per tancar el mes de juny i inaugurar el juliol amb dues propostes ben interessants.
Hi ha dues dates per tenir en compte:
- Dijous dia 29 de juny, a les 19:30 h: tast de cerveses especials
- Diumenge 2 de juliol, a les 20 h: sopar maridatge amb cerveses de Brusca i cuina i vins de Miquel Gelabert.
El tast de cerveses de dia 29 serà una activitat ideal per als que no es conformen en les cerveses de sempre i volen descobrir projectes interessants i refrescants. Brusca oferirà un tast de cerveses especials d’Ales Agullons, una cerveseria artesana de Sant Joan de Mediona; Cervesa Màger, cerveses àcides fetes amb fruita al poble de la Llacuna (Barcelona) i envellida dins bota de roure; La Microcerveseria, cervesa negra d’estil anglès feta a Sabadell; i cervesa de La Font del Diable, cerveses sorprenents i divertides elaborades a Vilanova i la Geltrú, entre d’altres. El tast val 25 euros i les places són limitades.
L’activitat del vespre de diumenge 2 de juliol és una excel·lent oportunitat per tastar la cuina de Miquel Gelabert Fullana, viticultor, propietari del celler homònim i cuiner retirat, que es posarà davant els fogons per elaborar un menú de 8 plats concebut per maridar amb cerveses ben diverses. Diuen que els tests s’assemblen a les olles, i si les cerveses del seu fill (i creador de Brusca amb Neus Llopis) us agraden, aquesta activitat no us decebrà.
Podeu reservar la vostra plaça al 871 25 25 50.