/

Tast de cerveses i menú maridat a Brusca

A la cerveseria de Manacor també hi cuinarà el xef retirat i vinater Miquel Gelabert, que tornarà a mostrar el seu gust culinari

La ciutat de Manacor, i més concretament la cerveseria Brusca, es preparen per tancar el mes de juny i inaugurar el juliol amb dues propostes ben interessants.

Hi ha dues dates per tenir en compte:

  • Dijous dia 29 de juny, a les 19:30 h: tast de cerveses especials
  • Diumenge 2 de juliol, a les 20 h: sopar maridatge amb cerveses de Brusca i cuina i vins de Miquel Gelabert.

El tast de cerveses de dia 29 serà una activitat ideal per als que no es conformen en les cerveses de sempre i volen descobrir projectes interessants i refrescants. Brusca oferirà un tast de cerveses especials d’Ales Agullons, una cerveseria artesana de Sant Joan de Mediona; Cervesa Màger, cerveses àcides fetes amb fruita al poble de la Llacuna (Barcelona) i envellida dins bota de roure; La Microcerveseria, cervesa negra d’estil anglès feta a Sabadell; i cervesa de La Font del Diable, cerveses sorprenents i divertides elaborades a Vilanova i la Geltrú, entre d’altres. El tast val 25 euros i les places són limitades.

L’activitat del vespre de diumenge 2 de juliol és una excel·lent oportunitat per tastar la cuina de Miquel Gelabert Fullana, viticultor, propietari del celler homònim i cuiner retirat, que es posarà davant els fogons per elaborar un menú de 8 plats concebut per maridar amb cerveses ben diverses. Diuen que els tests s’assemblen a les olles, i si les cerveses del seu fill (i creador de Brusca amb Neus Llopis) us agraden, aquesta activitat no us decebrà.

Podeu reservar la vostra plaça al 871 25 25 50.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat