Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.
Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem
Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina
7 mins de lectura
1 És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades
Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja
Dins un recipient fondo mesclau l´oli, el saïm i l´aigua. Anau afegint farina i mesclant amb les mans fins que us quedi