/

Torna ProturChef, amb un cap de setmana ple d’activitats

El concurs de cuina de joves promeses es complementarà amb tasts sensorials, cuina en viu, tallers, xerrades i sopars maridats

Un total de 18 estudiants de cuina més de 10 escoles estatals de 8 comunitats autònomes competiran aquest cap de setmana a Protur Chef, que enguany arriba a la cinquena edició.

Continua, així, l’aposta de la firma hotelera Protur per potenciar les joves promeses, una cita que es durà a terme del 16 al 19 de març a sa Coma, concretament  a l’hotel Protur Biomar Sensatori Resort.

A més, hi haurà un programa ple d’atractius i activitats per als amants de la gastronomia, com ara concursos de cuina per a adults i infants, tasts sensorials, sopars maridats, xerrades, conferències, demostracions en viu de cuina i tallers, mercat gastronòmic i molt més. Podeu consultar tot el programa i apuntar-vos a les activitats a: https://proturchef.com/

També, s’hi celebrarà la segona edició dels guardons nacionals Cullerot Daurat, que atorgarà tres distincions: a la trajectòria emprenedora estatal transformadora d’èxit més enllà de les nostres fronteres, sigui original o tradicional; el d’una institució pública o privada que potenciï, dinamitzi i millori la vida i la cultura culinària i alimentària de les persones, el país i els seus territoris; i, finalment, es farà un homenatge a una carrera professional que hagi influït o canviat la història de la cuina de les Illes Balears. En aquesta ocasió els accèssits s’atorguen a Jamones Joselito, en particular a José Gómez Sánchez com a brand manager de Cárnicas Joselito, a la Fundació Alícia, representada pel seu director general Antoni Massanés i Juan Romero, xef que va aconseguir la primera estrella Michelin per a un restaurant de Palma l’any 1981, el cèlebre Àncora, que es trobava a Can Barbarà. Finalment s’atorgarà una menció especial a la desapareguda Associació Gastronòmica de Cala Millor, pionera i precursora del foment a la tradició culinària i turística de la zona.

Llista de participants a Protur Chef 2023 i escoles que representen:

  • Betzabhe Leonor Hermoza Yllanes – IES Isidor Macabich – Eivissa
  • Marc Pomés López – IES Maria àngels Cardona – Ciutadella
  • Leandra Hernández Gutiérrez – Escola de Turisme Felipe Moreno – Manacor
  • Núria Cortés Vicens – Escola d’Hoteleria de les Illes Balears – Palma
  • Suky Jiménez Tineo – CIFP Carlos Oroza – Pontevedra
  • Ibai Edward Harris Oviedo – CEBANC – Sant Sebastià
  • Hugo Robleda García – CIFP Santiago de Compostela – Santiago de Compostela
  • David Hernández Trillo – Hotel Escuela Sta. Brígida – Gran Canària
  • Bernat Illana Abdela – ESMENT escola d’hoteleria – Palma
  • José Manuel Perea Mora – IES Puig de sa Font – Son Servera
  • Maria del Mar Sagrera Perelló – ETB – Manacor
  • Diego Cortina Castañón – IES Valle de Aller – Astúries
  • Jesús Jiménez Rueda – Master D – Màlaga
  • Manuel González martín – Master D – Huelva
  • Fernando Guadalupe Hernández – Hotel Escuela Sta. Brígida – Gran Canària
  • Sara de Vera Marín – Hecansa – Santa Cruz de Tenerife
  • Fátima Aguilar Acosta – Hecansa – Santa Cruz de Tenerife
  • Gara Morales Álvarez – Hecansa – Santa Cruz de Tenerife

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat