Els amants de l’alta cuina tenen una cita al Port de Sóller aquest mes de maig. Viki Geunes, xef i propietari de Zilte visitarà Mallorca per cuinar amb el xef Javier López, de l’hotel Jumeirah Mallorca.
El restaurant Zilte es troba a la ciutat d’Anvers i és una de les destinacions culinàries més prestigioses de Bèlgica. Bona mostra d’això són les tres estrelles Michelin que llueix amb orgull. A Sóller, Geunes compartirà el seu talent amb el cuiner Javier López, que comanda els fogons d’un dels restaurants més sorprenents de la Serra de Tramuntana.
A Zilte, Geunes treballa colze a colze amb pescadors del Mar del Nord per garantir una producció de proximitat, i en selecciona els millors productes per a cada plat. Aquseta passió pels ingredients locals es reflecteix en la visió culinària de Javier López, atès que els seus menús a Es Fanals estan dissenyats per celebrar la riquesa de la cuina mallorquina.
La cita tendrà lloc els dies 24 i 25 de maig, al restaurant Es Fanals, el restaurant d’alta gastronomia de l’hotel Jumeirah Mallorca, des d’on es pot gaudir d’una bellíssima posta de sol. El menú complet amb maridatge de vins inclòs és de 150 euros. Les reserves es poden fer al 971 63 78 88.