///

Alaró esdevé capital de la cuina amb bolets

Les jornades gastronòmiques es faran del 25 de novembre fins a l’11 de desembre i hi participaran tretze restaurants del municipi

El poble d’Alaró serà la capital de la cuina amb bolets els mesos de novembre i desembre. Un total de 13 restaurants participen a les jornades gastronòmiques Alaró cuina amb Bolets, una iniciativa impulsada per l’Ajuntament encapçalat per Llorenç Perelló.

La cita comença el divendres 25 de novembre i finalitzarà l’11 de desembre a fins a 13 restaurants d’Alaró. La presentació de l’esdeveniment es va fer el dilluns 21 de novembre al Casal de Son Tugores, amb la presència de restauradors, del batle Llorenç Perelló, com també de Cati Cifre, regidora de Promoció Económica.

El batle Perelló ha destacat que existeix «un públic fidelitzat que espera aquestes jornades i que creix any rere any«. A més explica que es tracta d’una iniciativa promocional important per als restaurants que coincideix en un moment, abans de Nadal, «on els baixa la demanda de forma important. Aquestes jornades suposen un complement notable».

Perelló ha indicat que ara han arribat les primeres pluges i que encara és prest per saber com anirà la temporada de bolets a Alaró, però que els bars cuinaran amb aquest ingredient preuat tant si és amb producte local com si és importat.

Les propostes abasten des de llonguets amb sobrassada i picornells, fins a canelons d’ànec, foie i beixamel de camagrocs, fins a frit de bolets o ventresca de tonyina amb bolets salvatges.

Les jornades Alaró cuina amb Bolets acabaran amb el tradicional Mercadet de Nadal que se celebra els propers dies 10 i 11 de desembre. A més, s’espera que les jornades tenguin especial acollida els dissabtes coincidint amb la celebració del mercat setmanal i del concert d’Orgue.

Els restaurants que hi participen són: Can Punta, Vila Cinc, Bar Sa Plaça, Simon’s The Bar, Pizzeria O Sole Mio, Es Verger, Cycling Planet, El Trastero Cuina Bar, Es Xiringo, Ca Sa Viuda, Bar Squash i Can Fressa.

Consultau horaris, plats i restaurants d’Alaró cuina amb Bolets 2022 aquí.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat