/

ÀN Son Negre 2016 – Gran Juvé & Camps 2015 – Col·lecció Privada 2016

Vinícola, la secció de vins i licors de Gastronòmicament us ofereix una tria seleccionada de les novetats i propotes més destacades de l'actualitat.

Son Negre 2016 – Ànima Negra

El celler Ànima Negra de Felanitx és l’autor del vi Son Negre (Vi de la Terra Mallorca). L’anyada 2016 ha estat premiada com a millor vi negre d’anyades anteriors per l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors de el Vi (AEPEV), en la XI edició dels Millors Vins i Espirituosos d’Espanya, una selecció feta entre les 1.118 marques proposades en la primera fase del concurs, de les quals van passar a la final  131 vins i 46 espirituosos.

És un vi de color intens, envellit 18 mesos en botes noves de roure francès. Hi destaquen els tanins i un postgust agradable i intens. Està elaborat amb un cupatge de Callet (95%) i de Mantonegro i Fogoneu. L’etiqueta és obra de l’artista Miquel Barceló. Preu: 130 euros.

 

Gran Juvé & Camps 2015

El celler Juvé & Camps presenta aquest cava premium de l’anyada 2015, la primera que varen fer en cultiu ecològic. Està elaborat amb un cupatge de les varietats Xarel·lo, Parellada, Macabeu i Chardonnay que procedeixen de la finca Espiells, una de les vinyes més il·lustres de Sant Sadurní d’Anoia (Penedès).

Gran Juvé & Camps 2015 ha estat una mitjana de 42 meses reposant sobre el seu pòsit. Destaca per unes aromes de flors blanques que deixen pas a notes torrades i de mel. És un escumós suggerent, untuós i persistent. Preu: 36 euros

 

 

Col·lecció Privada 2016

Aquest és el vi més prestigiós del celler Macià Batle (IGP Vi de la Terra Mallorca). Està elaborat amb una combinació de raïms Mantonegro (50%), Cabernet Sauvignon (25%) i Merlot (25%). De fet, el Mantonegro és el raïm més característic de la zona de Santa Maria del Camí i de Binissalem, zona on es troba aquest celler.

És un vi complet, de llàgrima redona, d’aromes de fruita vermella madura, amb un gust potent i astringent, que deixa un agradable record del seu pas en boca. Ha reposat 18 mesos en botes noves de roure francès i 18 mesos més en botella. L’etiqueta és obra de José Luis Mesas. Preu: 20 euros

 

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat