Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El Passeig de la Ribera  de Sitges acollirà la 2a edició del Cheese Festival, que tindrà lloc de divendres 27 a diumenge 29 de setembre. Durant un intens cap de setmana, qui se senti atret per aquest festival podrà assaborir els més variats formatges artesans produïts a la zona, que el converteixen en un autèntic producte gourmet. També hi haurà maridatges de formatges suïssos amb Malvasia –vi dolç autòcton– i amb altres vins catalans.

Ara bé, el Sitges Cheese Festival és molt més que tasts i degustacions de formatge perquè també hi haurà tallers gastronòmics infantils –‘La Marieta formatgera d’emmentaler AOP’, ‘Pinxos saludables’ o ‘Pizzeta petiteta’– atraccionsconcerts –Veneno en la piel, Forever Young: Tribut a Bob Dylan– o sessions musicals amb disjòqueis, entre altres propostes, que el converteixen en una autèntica festa per gaudir en família.