/

Com és el Millor Esmorzar del Món de l’hotel Maricel?

Dennis Kehl és el cuiner que s'ha encarregat de dissenyar-lo

Un dels reclams més destacats de l’hotel Hospes Maricel és el seu esmorzar, un berenar del matí que fa anys és famós a Mallorca.

Entre els clients hi ha principalment mallorquins que volen gaudir d’una experiència amb un dels establiments turístics històric de l’illa, situat a primera línia de la barriada de Cas Català de Palma.

Per a la temporada 2025, l’encarregat de dissenyar El Millor Esmorzar del Món ha estat el Dennis Kehl. Aquest cuiner alemany fa gairebé una dècada que viu a Mallorca, actualment a Valldemossa. Explica que el producte local és l’essència del menú i que en la seva proposta recupera l’essència del berenar sense perdre el sentit d’aquesta proposta culinària: gaudir del menjar en un entorn encisat per la mar.

Els berenars comencen a les 9.30 hores i tenen una durada de devers tres hores. Hi ha cafè o infusions, aigua, cava (amb i sense alcohol) i un seguit de 9 passes, per 55 euros per persona.

El menú inclou:

  • Suc de gingebre i cúrcuma amb taronja i oli d’oliva; smoothie d’açaí, maduixes, plàtan; smoothie d’espinacs, api i pera.
  • Amanida de fruites i verdures: carbassó, pèsols, pastanagó, amb sorbet de figa de moro, mango, maduixa i infusió de litxi
  • Salmó marinat amb remolatxa, focaccia torrada, anet, formatge tendre amb mostassa i ceba envinagrada
  • Ensaïmada amb sobrassada, crema de formatge de Menorca i albercoc (amb crema de pebres del piquillo)
  • Sorbet de taronja a taronja patata, salsa holandesa, ovada d’arengada i brioix
  • Porcella amb demi-glace i pipes de carbassa garrapinyades, acompanyat de ragú de poma
  • Menjar blanc: Pannacotta de llet mallorquina amb vainilla i gel de taronja, ametlla, gelat de garrover
  • Pastisset de fruita de la passió amb vermut Muntaner blanc
  • Petits fours: gominola, carquinyol, pralinés

Reserves al: 663 76 72 01

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat