Les receptes es publicaran periòdicament al web de CAROB
Tracta les implicacions econòmiques, socials i mediambientals que té la producció de tonyina en llauna
La línia Ferreret, feta amb varietats autòctones, i el vi Pep Perico són les novetats d'enguany
La polèmica està servida aquests dies després que la premsa s'hagi fet ressò que el restaurant Mugaritz, del País Basc, ofereixi una proposta culinària
Rafel Perelló, especialista en cultura popular, oferirà una aproximació a com era la pagesia mallorquina antigament
La fotògrafa Cristina Ortega acaba de presentar el seu primer treball amb l'editorial Montagud. Es tracta del llibre de pastisseria i receptes dolces del restaurant Les Cols (Olot)
La Fageda se suma al programa d’activitats previstes en el marc de The Experience - Live Gastronomy d’Alimentaria 2022, amb un showcooking
El diari econòmic internacional Financial Times ha publicat la llista de les 25 millors cafeteries del món
Es tracta de l'únic restaurant amb dues estrelles Michelin de Mallorca, que també té un Sol de la Guia Repsol
Hi ha bones notícies per al sector vitivinícola de les Illes Balears. El motiu és que la comercialització dels vins de qualitat ha
El Govern de les Illes Balears ha abonat durant el mes de febrer 5.264.712,45 euros en ajudes al sector primari i agroalimentari
Un dels bars de Palma més populars ha canviat de mans. Es tracta del Bar Mavi, situat al carrer de 31 de desembre.
Abadía Retuerta, el celler de Valladolid (Espanya) establert al municipi de Sardón del Duero, va presentar dilluns a CataVinos (Palma) seu projecte 'Deu anyades,
Una de les cites més interessants d'aquest cap de setmana és la presentació que faran els cellers de la denominació d'origen Pla i Llevant dels vins
La direcció general d’Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural, del Govern de les Illes Balears, va aprovar ahir, dimecres, el Pla Regional de