Inclou 50 receptes que resumeixen l'evolució de la cuina que ha fet durant la darrera dècada
Gabriela Mijas i Cristian Balta d’Agabar Cocktail Bar fusionen Mallorca i Mèxic amb un combinat mediterrani
Llompart comenta que és un bon començament que la normativa estableixi que el sector turístic estigui obligat a comprar un percentatge de producte
Per tal que la producció de mel estigui el menys contaminada possible hem de fer qualitat i no quantitat
Les receptes es publicaran periòdicament al web de CAROB
Tot i els diversos projectes de repoblació i cria en captivitat duts a terme, fins ara no s’havien obtingut els resultats esperats.
Des que el Govern balear gestiona aquest tribut s’han finançat 664 iniciatives valorades en 20,9 milions d’euros
Devers el 85% de les bodegues inscrites dins l’IGP Mallorca ofereixen la possibilitat de visites guiades, tast i experiències úniques
Tracta les implicacions econòmiques, socials i mediambientals que té la producció de tonyina en llauna
La línia Ferreret, feta amb varietats autòctones, i el vi Pep Perico són les novetats d'enguany
La polèmica està servida aquests dies després que la premsa s'hagi fet ressò que el restaurant Mugaritz, del País Basc, ofereixi una proposta culinària
Rafel Perelló, especialista en cultura popular, oferirà una aproximació a com era la pagesia mallorquina antigament
La fotògrafa Cristina Ortega acaba de presentar el seu primer treball amb l'editorial Montagud. Es tracta del llibre de pastisseria i receptes dolces del restaurant Les Cols (Olot)
La Fageda se suma al programa d’activitats previstes en el marc de The Experience - Live Gastronomy d’Alimentaria 2022, amb un showcooking
El diari econòmic internacional Financial Times ha publicat la llista de les 25 millors cafeteries del món