Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

S’impartirà a Montuïri, a través de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca 

Del 13 al 17 de març, tendrà lloc el curs bàsic d’iniciació a l’apicultura ecològica, en el qual es donaran a conèixer, d’una manera teòrica i pràctica, els principis bàsics de l’apicultura ecològica en el context de Mallorca. S’hi tractarà la vida de l’abella, la colònia i les caseres, el maneig apícola, plagues i malalties, la flora apícola, els productes que se’n poden extreure, etc.

El curs, organitzat per l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca, està destinat a totes aquelles persones interessades en la temàtica. Els encarregats d’impartir-lo són  Gori Lladó (apicultor) i Juanma Vergara (biòleg), que compten amb una destacada trajectòria en aquest camp a Mallorca.

L’activitat és gratuïta i està dividida en 15 hores. La teoria es farà els dies  13, 14, 15, 16 / de 18 a 20.30 h; mentre que la part pràctica es farà dia 17, de 9 a 14 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament de Montuïri (c/Plaça Major, 1).

Les inscripcions es poden fer a https://goo.gl/forms/6pPlfxhLXgyx7EfG2; o bé al 971 16 83 26. Es requereix nom i llinatges, núm. document identitat i telèfon de contacte.