S’impartirà a Montuïri, a través de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca 

Del 13 al 17 de març, tendrà lloc el curs bàsic d’iniciació a l’apicultura ecològica, en el qual es donaran a conèixer, d’una manera teòrica i pràctica, els principis bàsics de l’apicultura ecològica en el context de Mallorca. S’hi tractarà la vida de l’abella, la colònia i les caseres, el maneig apícola, plagues i malalties, la flora apícola, els productes que se’n poden extreure, etc.

El curs, organitzat per l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca, està destinat a totes aquelles persones interessades en la temàtica. Els encarregats d’impartir-lo són  Gori Lladó (apicultor) i Juanma Vergara (biòleg), que compten amb una destacada trajectòria en aquest camp a Mallorca.

L’activitat és gratuïta i està dividida en 15 hores. La teoria es farà els dies  13, 14, 15, 16 / de 18 a 20.30 h; mentre que la part pràctica es farà dia 17, de 9 a 14 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament de Montuïri (c/Plaça Major, 1).

Les inscripcions es poden fer a https://goo.gl/forms/6pPlfxhLXgyx7EfG2; o bé al 971 16 83 26. Es requereix nom i llinatges, núm. document identitat i telèfon de contacte.