Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

L’Associació de Producció Agrària de Mallorca  (APAEMA) ha organitzat el Curs bàsic en línia de plagues i malalties en horta i fruita eco, que té com a objectiu donar a conèixer les patologies més recurrents de l’hortalissa i dels arbres fruiters.

Miquel Serra, tècnic d’APAEMA els identificarà per a cada cultiu i explicarà els factors i les causes de l’aparició, com també les tècniques per combatre-les en agricultura ecològica.

El curs s’imparteix en línia els dies 27, 28 i 29 de maig, de 18 a 21 hores. S’adreça a dones i joves pagesos, professionals agraris com també a persones interessades en la temàtica, a un nombre màxim de 30 alumnes. S’enviarà l’enllaç al curs i les contrassenyes per accedir-hi uns dies abans d’impartir-se.

És gratuït i està finançat pel Govern de les Illes Balears, el Fons Europeu Agrícola, el fons PDR i el Ministeri d’Agricultura.

Inscripcions: https://forms.gle/uFqwsawHwuYGmUKQ7