Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El cuiner Adrián Quetglas (Palma), amb 1 estrella Michelin, oferirà dilluns 28 de gener un showcooking en torn a l’oli d’oliva verge extra Oli de Mallorca i dimarts 29 Raúl Ballesteros (Sumaïlla) presentarà la tapa guanyadora d’ Oleotapa 2018, a Madrid Fusión 2019.

Madrid Fusión és un dels congressos gastronòmics de referencia al qual hi assisteixen els més destacats cuiners del panorama estatal i internacional i se celebra al Palau Municipal de Congressos de Madrid del 28 al 30 de gener.

Adrián Quetglas hi oferirà un showcooking amb Oli de Mallorca com a element estrella i cohesionador de dos elaboracions, un briox d’oliva trencada i oove arbequina amb gelat de maonès i oove i una xocolata amb oove piqual, gerd i mel.

La segona jornada Raúl Ballesteros, del restaurant Sumaïlla del Port d’Andratx, hi presentarà la tapa amb la qual va aconseguir el primer premi del concurs de tapes amb Oli de Mallorca Oleotapa 2018: Shime Saba a l’aire de Sóller amb bombó de tomàtiga de Yucatán.

La Denominació d’Origen Oli de Mallorca assisteix per quart any consecutiu a l’important cita gastronòmica i ho fa com la darrera edició, compartint espai amb la DOP Oliva de Mallorca. Una oportunitat per donar a conèixer les particularitats i excel·lències d’aquests dos segells. A més, hi haurà activitats com el tast d’oli en el qual hi participen 12 referències entre oli d’oliva verge extra i oliva de taula de Mallorca.