/

El cuiner Jaume Vicens protagonitza els Tasts de Rosa Blanca

Els mesos d'abril i maig de 2022 se celebrarà la cinquena edició dels Tasts de Rosa Blanca, una cita que convida a assaborir aquesta cervesa hoppy lager amb propostes culinàries de primer nivell

Els mesos d’abril i maig de 2022 se celebrarà la cinquena edició dels Tasts de Rosa Blanca, una cita que convida a assaborir aquesta cervesa hoppy lager amb propostes culinàries de primer nivell.

En aquesta ocasió, el cuiner Jaume Vicens serà l’encarregat d’elaborar cinc plats per maridar amb aquesta cervesa. Vicens és un dels cuiners  més joves i alhora més ben valorats de Mallorca, que amb son pare regenta el restaurant Béns d’Avall de Sóller, amb una estrella Michelin.

En el menú dissenyat per a l’esdeveniment, Jaume Vicens es basa en els productes típics de Mallorca tractats amb tècniques d’avantguarda, sense perdre l’essència i l’emoció de la tradició. Tots els plats estaran en consonància amb els tons gustatius que defineixen Rosa Blanca.

Els Tasts es faran els dies celebraran els dies 21, 22, 23, 24, 29 i 30 de abril i 1, 7 i 8, de 19 a 21 h. Les places són limitades i l’experiència tendrà un cost de 50 euros per persona. Les entrades es posaran a la venda dia 18 de març, a les 9 hores del matí al web https://www.cervezarosablanca.es/ca/tasts

Béns d’Avall

Enguany, els Tasts de Rosa Blanca se celebraran al restaurant Béns d’Avall. Precisament és allà on Jaume Vicens, juntament amb son pare i mestre cuiner, Benet Vicens, creen, dissenyen i conceptualitzen la singular proposta d’un restaurant que duu més de cinquanta anys defensant la cuina mallorquina i que el 2020 va ser guardonat amb la seva primera estrella Michelin.

Inspirat per la seva història familiar i un enclavament situat en plena serra de Tramuntana, la cuina de Jaume Vicens té com a fil conductor els records generats a través del sabor, posant en valor els productes cultivats en el seu propi hort. Tota la seva proposta comptarà amb una important presència d’herbes aromàtiques àrabs i africanes i cítrics que recorden directament les aromes primaverals de l’illa.

La cervesa Rosa Blanca es va crear a Mallorca l’any 1927 i va estar al mercat fins als anys seixanta. L’any 2018, va reprendre la seva llarga tradició amb una Hoppy Lager: una cervesa de baixa fermentació (lager) amb un toc característic de llúpol (hop en anglès) suau, refrescant i d’aroma intensa.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat