Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La primera edició dels Sopars de Rosa Blanca han estat tot un èxit. De fet, es va haver d’augmentar un dia més el calendari previst arran de l’allau de peticions per assistir-hi i s’hi va afegir el dimecres dia 2 d’octubre.

El lloc ha estat la històrica possessió de Son Cós, una finca que es troba documentada al segle XV que està situada entre sa Cabaneta i Pòrtol, a uns minuts de Palma, envoltada de camps d’ametllers.

El lloc, l’oratge i un bon servei acompanyaren un sopar dissenyat pel xef Andreu Genestra i el forner Tomeu Arbona. El resultat va ser un menú exquisit que es va maridar amb Rosa Blanca, una cervesa fresca amb tocs cítrics. Els plats varen ser els següents:

Aperitiu 

  • Bunyol d’albergínia
  • Frit d’algues
  • Tomàtigons a la regalèssia
  • Frit d’algues
  • Panereta de conill amb ceba

Principals 

  • Escudella de gambes
  • Fideus de vermar
  • Calamar amb safrà
  • Rap al pi amb magrana
  • Porcella amb figues i murta

Postres i cafè 

  • Gelat de llet merengada amb ensaïmada entorcillada de patata
  • Rebosteria dolça de mida petita